Wat doen we? En hoe?

U huurt Noorderflow in voor het vinden van een oplossing van een door u geconstateerd probleem.
Een oplossing die u als opdrachtgever zelf niet heeft gevonden. Hiervoor is Noorderflow de ideale partner.

Maatwerk betekent voor ons het samen met de opdrachtgever bepalen welke externe rol nodig is. Voordat de adviseur in een organisatie binnenkomt, is vaak al veel gebeurd.

De adviseur kan op dat punt instappen en daar op verder gaan. Door met de opdrachtgever te bespreken wat al is gebeurd, wordt ook duidelijk waarop het vinden van een oplossing tot op dat moment is vast gelopen.
Op basis daarvan ontstaat het plan van aanpak van Noorderflow.

Noorderflow is een onafhankelijk organisatieadviesbureau gestart in 2004 door Douwe Zeldenrust. Noorderflow adviseert en ondersteunt gemeenten, provincies en organisaties op het gebied van cultuur, welzijn en onderwijs. Ook bieden we proces-, project- en interim management.

De Flow, die symbool staat voor onze werkwijze, brengen we over naar organisaties waar wij voor werken.

Flow betekent in onze beleving het volgende:
‘In een flow voel je je sterk, alert en verricht je moeiteloos je werk. Je bent geconcentreerd en presteert op de top van je kunnen. Flow ontstaat door een combinatie van uitdagingen, de benodigde vaardigheden en toewijding'.


Maatwerk staat bij Noorderflow voorop. We hebben een actueel beeld van in- en externe ontwikkelingen op het terrein van cultuur, welzijn en onderwijs en kunnen daardoor goed inspelen op de specifieke situatie van een opdrachtgever. Het adviseren van organisaties zien we als een vak en zit daarom in onze flow en onze werkwijze. Wij richten ons met onze werkzaamheden met name op de noordelijke overheden.

Wij bieden momenteel de volgende diensten aan:

* schrijfwerkzaamheden voor opdrachtgevers
* beleidsadvies cultuur, welzijn en onderwijs
* projectmanagement 
* interim-management
* dagvoorzitterschap

Neemt u voor meer informatie contact met ons op.